Your search results

( Prodáno ) Prodej světlého bytu 3+kk s balkonem, 2 garážová prostorná stání, rezidence Anděl, ul. Karla Engliše, Praha 5 – Smíchov

Rozloha: 82 m2

Cena: informace o ceně na vyžádání.          2 GS přímo v domě vždy o rozloze 14 m2. 

Ve výhradním zastoupením majitele nabízím k prodeji nadstandardně navržený světlý byt 3+kk s balkonem na prestižní adrese Praha 5 -Smíchov v ulici Karla Engliše v rezidenci Anděl City. Velkou výhodou jsou dvě prostorná, garážová stání přímo v domě vždy o rozloze 14 m2, která náleží k bytové jednotce.
Byt se nachází v prvním patře novostavby s výtahem. Rozloha bytu 76 m2 + balkon 6 m2.
Dominantou bytu je zajímavě řešený obývací pokoj 28 m2, ze kterého je vstup na balkon, 6 m2 s výhledem do malebného vnitrobloku osázeného zelení. Je zde nízká obývací stěna, TV a jídelní stůl se židlemi. Kuchyňský kout je vybaven sklokeramickou varnou deskou, vestavnou el. troubou, digestoří, vestavnou myčkou AEG, americkou lednicí s mrazákem. Byt má dva neprůchozí pokoje. První pokoj 12,54 m2 je zařízen jako hlavní ložnice. Jsou zde vestavné praktické skříně, kvalitní dvoupostel s nočními stolky. Druhý neprůchozí pokoj 15,56 m2 je zařízen jako dětský pokoj nebo pracovna pro home office. Jsou zde vytvořeny dvě pracovní místa a dvě postele s úložnými prostory. Samostatná toaleta s umyvadlem. Prostorná koupelna 7,55 m2 je s rohovou vanu a toaletou. Na chodbě bytu se nachází vestavné skříně se zrcadlem. Nábytek v celém bytě je vyhotoven na zakázku z kvalitního materiálu. Po dohodě je možné nábytek odstranit.
Byt má technickou místnost s vlastním plynovým kotlem, který slouží k vytápění a ohřevu vody. Bezpečnostní vstupní dveře. K dispozici je vysokorychlostní internet a domácí video telefon.
Veškerá občanská vybavenost v místě, obchodní centrum Nový Smíchov, Cinema City, prestižní školy, několik restaurací atd. Výborná dopravní dostupnost. V docházkové vzdálenosti stanice TRAM, BUS a stanice metra B, Anděl.

Compare Listings